Ημερομηνία - Ώρα:         -  


Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

Ο 1ος στόχος επετεύχθη! ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ!!!
Αναδημοσιευμένη από το facebook post, 01:30 ξημερώματα της 25ης Νοέμβρη 2013, η πρώτη ανάλυση:

::: ::: :::

Από τα τελικά στοιχεία όπως μέχρι τώρα δημοσιεύθηκαν...

Ο 1ος στόχος επετεύχθη!

Οι "ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ", το πιο νέο σχήμα στο χώρο των Μηχανικών, με ισχυρή πολιτική παρουσία λίγων μόνο εβδομάδων πέτυχε να μπει στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ σε μια εκλογική αναμέτρηση υπό πολύ ιδιάζουσες συνθήκες πολιτικά για τη χώρα, αλλά και καιρικά...

Η ήδη χαμηλή συμμετοχή σημείωσε τεράστια μείωση της τάξης του 25%!
Κατ ουσίαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα δεν άφησαν να εκφρασθεί μέσω της προσέλευσης η καταδίκη και απόρριψη των παλαιοκομματικών μηχανισμών που διαχειρίζονται το ΤΕΕ, αλλά εκφράσθηκε μέσω της τεράστιας αποχής! Αντίθετα οι συνήθεις μηχανισμοί ελέγχου ψηφοφόρων ενεργοποιήθηκαν ώστε να προσέλθουν οι, σε σφιχτό κλοιό "περιβάλλοντος", ψηφοφόροι (αυτοί θα έρχονταν και με ένα μέτρο χιόνι στους -20 βαθμούς...). Ωστόσο η εξαναγκασμένη προσέλευση δεν αποδίδει 100%... Πάντα υπάρχουν διαρροές. Το αποτέλεσμα λοιπόν καταγράφει τις διαρροές της εξαναγκασμένης προσέλευσης: 984 άκυρα και 1253 λευκά;;;!!!

Διερωτάται κανείς: Ποιός σηκώθηκε να βγει από το σπίτι του μια μέρα που έπεφταν δέντρα και πλημμύριζαν δρόμοι για να βρεθεί στις εκλογές του ΤΕΕ και να ρίξει τελικά... λευκό ή άκυρο;;;!!! 

Την απάντηση δώστε την μόνοι σας! Προκύπτει αβίαστα...

Αυτές οι 2237 λευκές και άκυρες ψήφοι, της "ιδιότυπης" αυτής προσέλευσης..., είναι μάλλον ότι πιο σκοτεινό για τον πολιτισμό του ΤΕΕ έχουμε να επιδείξουμε!!! Ως μέτρο σύγκρισης λάβετε ότι ο 3ος συνδυασμός έβγαλε 2830 ψήφους και ο 4ος 2094 ψήφους!

Από αύριο ξεκινάμε έναν άλλο μακρύ αγώνα πολύ πιο απαιτητικό! Το στίγμα μας στο ΤΕΕ θα είναι ορατό και η φωνή μας θα υπάρχει. Ανοίξαμε έναν δίαυλο επικοινωνίας και διατύπωσης θέσεων και θα τον κρατήσουμε ανοικτό! Το πρώτο βήμα έχει γίνει! Ο μισός δρόμος έχει διανυθεί!

Ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν (ειδικά στην επαρχεία με ηρωισμό).ΕΝΑ ΠΡΩIΝΟ UPDATE, καθώς εξελίσσονται τα αποτελέσματα! Ανώτατο Πειθαρχικό οι ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ συγκέντρωσαν 1133 ψήφους! Η διαφορά είναι τόσο μεγάλη από το αποτέλεσμα της Αντιπροσωπείας που δημιουργεί κάποια απορία... Ανώτατο Πειθαρχικό, λοιπόν. Πειθαρχία στους μηχανισμούς... ελευθερία στους μηχανικούς!


::: ::: :::

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου